Portfoliu

Sună acum pentru mai multe detalii

0744 659 057

Partenerul ideal pentru proiectul tău!

CBA NEW DESIGN se remarcă pe piață prin serviciile de calitate superioară în domeniul restaurărilor, acestea incluzând: restaurare fațade, restaurare și conservare piatră naturală, restaurare monumente istorice și nu numai. De asemenea, firma pune la dispoziție servicii de finisaje și amenajări interioare și exterioare.

Echipa CBA NEW DESIGN este pasionată de restaurarea și amenajarea construcțiilor, spațiilor și monumentelor care au o anumită istorie și dorește să readucă la viață farmecul acestora. Lucrările finalizate includ restaurare piatră naturală, refacere solbanc al geamului, restaurare fațade, recondiționări manuale cu ipsos și nu doar atât.

Servicii de înaltă calitate

Compania CBA NEW DESIGN este formată din specialiști mereu pregătiți să ofere cele mai eficiente soluții și să răspundă nevoilor și dorințelor fiecărui client.

Numerele vorbesc

Clienții noștri beneficiază întotdeauna de un raport calitate-preț excelent, noi venim cu promisiunea că vom respecta termenele de finalizare și să răspundem tuturor așteptărilor dumneavoastră la cele mai înalte standarde.

0 +
Ani de experiență​
0 +
Clienți mulțumiți
0
Proiecte finalizate